Články

Stránka vyrobená v automatickom systéme

Ak uvažujete o vytvorení vlastnej webovej stránky a neplánujete nič komplikované iste ste uvažovali o vytvorení stránky automatizovanými systémami. To že takéto systémy Vás budú "lanáriť" napríklad na tom že sú zadarmo, že neplatíte za hosting alebo že si všetko urobíte podľa seba sú veľmi rizikové argumenty.

Stránka zadarmo je väčšinou iba na nejaké časové obdobie, dajte si pozor aby ste neskôr nepreplatili.

Ak vás niekto bude presviedčať že neplatíte nič za hosting ani za doménu, je to väčšinou preto, že doména je tretej úrovne, ktorá je beztak zadarmo a prevádzkovaťeľ takýchto stránok sa cez Vás bude nenápadne propagovať zadarmo. Ak budete chcieť použiť vlastné doménové meno verte tomu že si za to priplatíte.

Argument že stránku si vytvoríte podľa vašich predstáv je rizikový v momente, keď potrebuje stránku na to aby ste sa prezentovali profesionálne, aby bola stránka správne nakonfigurované pre vyhľadávače a podobne. 

 

Stále existujú riešenia a služby kedy všetky ceny a poplatky sú minimálne, niekedy aj nulové a platíte napríklad iba za údržbu. Takéto riešenie je optimálnejšie vzhľadom k tomu, že pracu prenecháte profesionálom.

 

Optimálne riešenie:

V súčasnej dobe ak nechcete obrovské a sofistikovné riešenie je možné celú web stránku vyskladať veľmi efektívne, za minimálne náklady a výsledok bude veľmi elegantný. Návody ako postupovať nájdete aj na tejto stránke. Ak si neviete rady, radi vám poradíme.

V zásade platí, že doména s veľmi dobrým názvom už dnes nestojí skoro nič a web hosting s bohato vyššou kapacitou ako je v skutočnosti potrebné sa dá získať za mesačný poplatok menší ako jedno obedné menu a to už obsahuje nainštalovaný redakčný systém alebo eshop. Po správnom výbere profesionálneho designu, ktorý vám seriózny predajca aj nainštaluje si viete stránky veľmi jednoducho a intuitívne spravovať aj samostatne.

 

Porzite sa na sekciu = Grafický design => Hotové templaty = a uvidíte, že profesionálne templaty sú kvalitatívne celkom iná kategória ako stránky tvorené v automatickom systéme zadarmo.

Copyright © Pepax, s.r.o. 2012. Všetky práva k stránke ako aj jednotlivým článkom sú vyhradené podľa autorského zákona 618/2003 Z.z. a medzinárodných autorských práv. Ich použitie bez súhlasu autora nie je povolené.