Články

Jednoduchá stránka

Pre jednoduchú web stránku postačuje najjednoduhšia verzia webhostingu a správny výber designu. Okrem preddefinovaných návrhov Vám vieme zabezpečiť aj vytvorenie designu Vašej stránky.

Jednoduchá stránky má obmedzenia v podobe horšej možnosti dopĺňania rôznych komponentov a pluginov. Ak si chcete stránku vytvárať sami, odporúčame použiť radšej jednoduchý redakčný systém, kde sa menu, obsah, obrázky, kontakty dopĺňajú cez intuitívne rozhrania.

 

Čo stojí zriadenie jednoduchej web stránky na komplet?

Registrácia vlastnej domény si vyžaduje zvyčajne ročný administratívny poplatok - zavisí od prípony domény, od 5€ do maximálne 25€ ročne. Webhosting je možné platiť ročne, štvrťročne, mesačne - ceny začínajú od cca. 2€ mesačne. Grafický design je možné použiť aj z voľne šíriteľných návrhov, odporúčame ale profesionálne riešenie za cennu cca. 50€ - jednorazovo. Pre konkrétne ceny nás prosím kontaktujte, pre Vašu spokojnosť vždy skombinujeme najlacnejšie riešenie.

 

Je možné si objednať vytvorenie jednoduchej stránky?

Áno je možné, ak máte od nás webhosting a kupovaný design, Vašu stránku v rozsahu 5 menu Vám "naplníme" grátis.

 

Ako dlho trvá vytvorenie takejto web stránky?

Od registrácie domény a dodania podkladov trvá zriadenie web hostingu, vytvorenie emailových účtov a vytvorenie stránky do 2 pracovných dní. Emailové účty môžete začať používať ihneď po zriadení domény ešte pred spustením vlastnej web stránky - už pár minút od registrácie.

 

Je možné meniť web stránku a jej obsah?

Áno, obsah je možné kedykoľvek meniť. Za symbolický poplatok Vám zmeny vieme urobiť do 2 dní. Ak si chcete zmeny robiť svojpomocne odporúčame stránku s jednoduchým redakčným systémom.

 

Bude takáto stránka dostatočne profesionálna aby sa dala použiť ako firemná vizitka?

Ak si vyberiete z profesionálnych designov alebo si nejaký dáte vyrobiť je jednoduchá stránka plnohodnotným reprezentačným nástrojom na propagáciu Vašej spoločnosti. Ukážky si môžete pozrieť nižšie, na výber je viac ako 12 000 templatov!

 

Copyright © Pepax, s.r.o. 2012. Všetky práva k stránke ako aj jednotlivým článkom sú vyhradené podľa autorského zákona 618/2003 Z.z. a medzinárodných autorských práv. Ich použitie bez súhlasu autora nie je povolené.