Články

eShop

Časy keď za eshop bolo treba platiť tisíce korún / stovky eur sú dávno minulosťou. Aj vlastný eshop dnes môžete mať celkom zadarmo, väčšinu svetovo najpoužívanejších eshopov dostanete ako súčasť kvalitného webhostingu.

Pri výbere eshopu ešte viac ako pri výbere systému pre webstránku odporúčame riešenie, ktoré má za sebou čo najväčšiu skupinu používateľov. Riešenia na tzv. "instatných weboch" je ohromné riziko, ak prevádzkovateľ takýchto stránok skončí, skončilo aj Vaše podnikanie. Ak ale použijete riešenie ktoré používajú desať tisíce (stotisíce) užívateľov, je veľký predpoklad že autor takého systému bude systém ďalej rozvíjať a pridávať funkcionalitu.

 

S našimi hostingami vám ponúkame iba overené a najviac používané eshopy, lokalizované do slovenčiny (češtiny) a s možnosťou prepojenia na slovenské a české bankové systémy.

 

Ak neviete ako na to, napíšte nám, a my vám navrhneme pre vás najlepšie riešenie.

 

Pozrite sa ako môže vypadať váš nový eshop. Platí to isté ako pri web stránkach, môžete si vyberať z obrovského množstva pripravených templatov a váš eshop môže byť pripravený už po pár minútach od vytvorenia webhostingu.

 

Copyright © Pepax, s.r.o. 2012. Všetky práva k stránke ako aj jednotlivým článkom sú vyhradené podľa autorského zákona 618/2003 Z.z. a medzinárodných autorských práv. Ich použitie bez súhlasu autora nie je povolené.